Mainos

Juhannuksen turmissa menehtyi kymmenen

Juhannusviikonloppu on kuitenkin sujunut rauhallisemmin kuin viime vuonna, jolloin juhannuksen aikana kuoli yhteensä 17 ihmistä.

Juhannuksen onnettomuudet vaativat tänä vuonna tiettävästi 10 ihmishenkeä. Viime vuonna juhannusviikonloppuna kuolemantapauksia oli 17.

Hukkuneita tänä juhannuksena oli viisi, kaikki miehiä. Tapaukset sattuivat Hämeenlinnassa, Varkaudessa, Hartolassa, Mikkelissä ja Rääkkylässä. Viime vuonna hukkuneita oli yhteensä kuusi.

Tulipalot vaativat kahden ihmisen hengen. Turussa vanhus kuoli perjantaina illalla asuntopalossa ja Tammelassa juhannusyönä syttyneessä tulipalossa kuoli keski-ikäinen nainen.

Liikenteessä sai juhannuksen aikana surmansa kolme ihmistä, kun taas viime vuonna liikenteen kuolonuhreja oli peräti yhdeksän.

Myös meripelastajilla riitti juhannuksena kiirettä. Kaikilla Suomen merialueilla kertyi yhteensä 90 meripelastustehtävää, mikä on tavallista kesäviikonloppua enemmän.

Valtaosa avun tarpeesta aiheutui teknisistä vioista tai karilleajoista. Lisäksi merivartiosto avusti sairaankuljetuksissa saarista ja puuttui pieniin järjestyshäiriöihin.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 26.06.2005)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.