Mainos

Juhannuksen ruuhkahuippu ohi

Juhannuksen paluuliikenteen ruuhka alkoi kasvaa jyrkästi klo 18:n aikoihin ja ruuhkahuippu jatkuu noinklo 20 saakka. Kärsivällisyyttä kysyttiin pitkään varsinkin Lahdentiellä ja Porvoon ohikulkutiellä.

Lahdentie oli jo alkuillasta aivan täynnä autoja ja liikenne oli monin paikoin tukkoista. Tiellä oli hitaasti eteneviä ajoneuvolauttoja, joiden nopeudet laskivat paikoitellen alle 80 kilometriin tunnissa. Lahdentien autotiheys oli jo klo 18:n aikaan 1400 autoa tunnissa, mikä oli hyvin lähellä tien välityskykyä, mutta paikoin löytyi tieltä aukkopaikkojakin.

Juhannuksen liikenteessä kuoli kahdeksan ihmistä. Pahin onnettomuus sattui Viialassa varhain perjantaina. Henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa kuoli neljä nuorta miestä. Leppävirralla kuoli nuori mies ajettuaan rekka-auton eteen.

Lappeenrannassa kahden henkilöauton törmäyksessä menehtyi vanha nainen. Vammalassa valtatie 12:lla kuoli vanha nainen käännyttyään pyörällään takaa tulevan auton eteen. Lähellä Parkanoa Valtatie 23:lla 7-vuotias pikkutyttö pyöräili auton alle.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.