Mainos

Juhannuksen liikenne maltillista

Juhannusta on vietetty rauhallisissa merkeissä. Liikenteessä ei ole enää menoliikenteen päättymisen jälkeen tapahtunut suurempia onnettomuuksia. Aiemmin päivällä kaksi ihmistä sai surmansa liikenneonnettomuuksissa Espoossa ja Haukiputaalla.

Törmäsi rekan nokkaan

Henkilöauton kuljettaja kuoli nokkakolarissa rekan kanssa Haukiputaalla iltapäivällä. Poliisin mukaan uhri oli Oulun seudulta kotoisin oleva aikuinen nainen.

Onnettomuus tapahtui Oulun ja Kemin välisellä valtatiellä Haukiputaan liittymän kohdalla. Turman jälkeen paikalla oli käytössä vain toinen ajokaista.

Espoossa mies kuoli henkilöauton ja pakettiauton törmäyksessä varhain aamulla. Pakettiautossa olleet kaksi ihmistä loukkaantuivat. Pelastuslaitoksen mukaan heidät on viety hoitoon.

Nuoret rajussa ulosajossa

Posiolla puolestaan kolme ihmistä on loukkaantunut ulosajossa. Pelastuslaitoksen mukaan kenenkään loukkaantuneen vammat eivät ole vakavia.Onnettomuus sattui ennen puolta kahdeksaa Maaninkavaarantiellä, kun mutkaan ajanut auto ajautui ilmeisesti liian kovan vauhdin vuoksi pois tieltä.

Autossa oli kaikkiaan viisi nuorta, ja kuljettaja oli pelastuslaitoksen mukaan saanut ajokortin vasta hiljattain. Alkoholilla ei ole tiettävästi osuutta onnettomuuteen.

Liikkuva poliisi kehottaa autoilijoita maltillisuuteen liikenteessä.

Paluuliikenteen Tiehallinto uskoo alkavan sunnuntaina iltapäivällä noin kello kahdelta ja jatkuvan ainakin iltakahdeksaan. Paluuliikenne on kuitenkin huomattavasti hiljaisempaa kuin menoliikenne, koska monet jäävät jatkamaan lomiaan suoraan juhannuksesta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.