Juhani Tamminen futis-TPS:n avuksi

Paremmin jääkiekkopersoonana tunnettu Juhani Tamminen lähtee syvissä vaikeuksissa kahlaavan TPS:n edustusjalkapallon avuksi.

Talousongelmista kärsivä TPS on tällä hetkellä nuorella joukkueellaan Veikkausliigan jumbo ja suurin putoajakandidaatti, kun kautta on jäljellä reilu kolmannes. Turkulaisseura järjestää elokuun puolivälissä TPS-Honka-ottelussa varainhankintatapahtuman, jossa Tamminen on mukana luennoitsijana.

- Kun minulla menee hyvin ja TPS:llä huonosti, on minun vuoroni auttaa. Tepsi on ollut ponnahduslauta, joka antoi minulle mahdollisuuden tehdä uraa ensin jalkapallossa ja sitten jääkiekossa, Tamminen kertoi motiiveistaan MTV Sportille.

- Olen aloittanut TPS:ssä nimenomaan jalkapallossa vuonna 1962 jäsennumerolla 812, hän muistutti.

Tamminen haluaa olla mukana synnyttämässä Aurajoen rannoille kansanliikettä, joka auttaisi perinteikästä seuraa jatkamaan toimintaa kotimaisella huipulla.

- Kovana tavoitteena on kerätä TPS:lle 50 000 euroa, mikä on organisaatiolle valtava raha, ilman palkkiota luennoiva Tamminen kertoo.

- Kun ihmiset saadaan mukaan ja he toteavat, että TPS-jalkapallo on tärkeä asia, palaa se huipulle nopeammin kuin kukaan arvaa. Se on pomminvarmaa.

TPS kertoo lisää tapahtumasta torstaina.

Juhani Tamminen toimii MTV Sportin jääkiekkoasiantuntijana.

Lue myös:

    Uusimmat