Juha Tapion sanoitukset auttoivat vanhempaa miestä naisasioissa

Koskettavista lauluistaan tunnettu Juha Tapio saa fanipalautetta yllättävissäkin paikoissa.

Kymmenen vuotta sitten läpimurtonsa Mitä silmät ei nää -albumilla tehnyt artisti on kiitollinen vuosien varrella saamistaan fanipalautteista.

– Fanien viestit ovat monesti tosi henkilökohtaisia, rohkeita ja lämpimiä. Ihmiset osaavat asetella sanansa kauniisti. Joskus niihin liittyy syvällisempi tarina ja joskus ei. Palaute kannustaa tekemään uusia lauluja, suosikkiartisti myöntää.

Palautetta tulvii eri reittejä pitkin, ja joukkoon mahtuu myös arkoja aiheita. Juha Tapion mieleen on jäänyt erityisesti uudesta TSNEH-sinkkubiisistä saatu palaute.

TSNEH on lyhenne sanoista "tykkään susta niin että halkeen".

– Siitä on tullut yllättävissä paikoissa palautetta. Uimahallin pukuhuoneessa vanhempi mies tuli sanomaan, että nyt minäkin tiedän, miten voin sanoa sille minun naiselleni. Se tuntui tosi hienolta, laulaja muistelee MTV3.fille.

Palaute tuntui erityisen mukavalta, koska kyseisen kappaleen julkaiseminen arvelutti vakavammasta linjasta tunnettua artistia.

– Julkaisu ujostutti, koska kappale on pirteä, hilpeä ja tietoisen hönö. En ole aiemmin tehnyt tällaisia, niin se mietitytti, Juha Tapio paljastaa.

Juha Tapion kahdeksas albumi Lapitslatsulia julkaistaan tänään. Levyn myötä Juha bändeineen lähtee konserttisalikiertueelle marraskuun alussa.

Millä eväin alkaa Juha Tapion parempi päivä? Katso Huomenta Suomen haastattelu videolta!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat