Mainos

Juha Mieto: "11 MM-mitalia tuloo pomminvarmasti"

Kansanedustaja Juha Mieto. Kuva: Lehtikuva

Entinen hiihtäjä ja nykyinen kansanedustaja Juha Mieto odottaa tänään alkavista hiihtolajien MM-kisoista mitalisadetta. MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Mieto arvelee kymmenen mitalin rajan ylittyvän heilahtaen.

- Meillä on iskukykyinen joukkue. Mieshiihtoa lukuun ottamatta odotan kaikilta rintamilta runsasta mitalisadetta. Yksitoista mitalia tuloo pomminvarmasti, ja ehkä siihen vielä pari lisää.

Mitalitoivotkin ovat jo Miedolla kirkkaana mielessä.

-Yhdistetyssä on kolme henkilökohtaista kilpailua, ja niissä Anssi Koivurannalla on ilman muuta mahdollisuus ottaa kultaa. Koivurannalle tuloo kolme henkilökohtaista mitalia ja, kuka ties, Janne Ryynänenkin saattaa yllättää.

- Ja naishiihdosta tulee sen seitsemän mitalia. Naisten kunnianhimo on kovempi kuin meillä miehillä, meidän pitäisi ottaa naisista oppia!

Miedolla itsellään on yhteensä yhdeksän arvokisamitalia, neljä MM-kisoista ja viisi olympialaisista.

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut alkavat tänään Liberecissä Tshekissä. Naiset hiihtävät 10 kilometriä perinteisellä tavalla. Lisäksi ohjelmassa on yhdistetyn yhteislähtökilpailu.

Naisten kympillä hiihtävät suomalaisista Aino-Kaisa Saarinen, Virpi Kuitunen, Pirjo Muranen ja Krista Lähteenmäki. Yhdistetyssä kilpailevat Anssi Koivuranta, Janne Ryynänen, Jaakko Tallus ja Lauri Asikainen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.