Joy nappasi kuvan kosinnasta vuonna 2010 – löysi pariskunnan vasta kahdeksan vuotta myöhemmin

Kahdeksan vuotta sitten Joy Groover nappasi kosintakuvan parista, jota ei enää onnistunut löytämään. Nyt etsintä on ohi!

Kahdeksan vuotta sitten Joy Groover otti vahingossa tunteikkaan kuvan. Vuosia hän yritti löytää kuvassa esiintyvän parin siinä onnistumatta.

"Nainen itki ja he halasivat"

Valokuvaajana työskentelevä floridalainen Joy nappasi yllättävän kuvan kosinnasta kirkon portailla. Hän huomasi kosinnan ollessaan tauolla työkeikaltaan.

– Nainen itki ja he halasivat. Se oli todella suloista, Joy muistelee hetkeä.

Sitten olikin aika palata töihin. Keikalta vapauduttuaan Joy ei enää löytänyt kuvassaan olevaa paria, jotta olisi voinut antaa kuvan heille.

Jakoi kuvia joka vuosi joulukuussa

Joka vuosi joulukuun 10. päivä Joy jakoi kuvia Facebookissa toivoen, että pari näkisi ne.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Joka vuosi ajattelen, että se on viimeinen vuosi, kun teen niin... Sitten jokin työntää minut eteenpäin ja ajattelen, ei, vielä yksi vuosi kun julkaisen kuvat, Joy kuvaa.

– Mietin, ovatko he vielä yhdessä? Ovatko he nyt naimisissa? Onko heillä lapsia? Joy pohti kuvien ohessa.

Otokset saivat runsaasti huomiota osakseen. Joy kiitti kaikkia kuvaa jakaneita, mutta huomautti, että nyt muut saisivat kokea samaa turhautumista kuin hän, mikäli paria ei löydy.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Onko tämä totta?"

Medioiden mukaantulo kuitenkin kannatti: mysteeripari löytyi viimein. WPBF 25 News -kanava kertoo yhyttäneensä parin, joka sai viimein kuvansa.

Kuvassa esiintyvät David ja Ashley asuvat Teksasissa. He kuulivat kuvista ystävältään ja ottivat valokuvaajaan yhteyttä. Pari puhui Joyn kanssa puhelimessa tunnin. Kaksikolla on jo kaksi lasta.

– Alkuperäinen reaktioni oli: onko tämä totta? Hetkinen, tässä olemme me, joten sen täytyy olla totta? Mutta miten tämä on pinnalla vielä vuosien jälkeen? Olin uskomattoman kiitollinen kuvista. Emme saaneet tuota hetkeä tallennettua, Ashleyi kommentoi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja