Joutsenon pahoinpitelystä epäillyt vangittiin

Nelihenkinen savolainen komennusmiesporukka riitaantui keskiviikkoiltana Joutsenossa. Kolmen miehen epäillään pahoinpidelleen yhden miehen ja kuljettaneen tätä satoja kilometrejä henkilöauton tavaratilassa.

Lappeenrannan käräjäoikeus on vanginnut kaksi varkautelaista ja yhden joroislaisen miehen tapon yrityksestä epäiltyinä. Heidän epäillään pahoinpidelleen samaan komennusmiesporukkaan kuuluvan miehen ja kuljettaneen tätä satoja kilometrejä henkilöauton tavaratilassa.

Poliisin mukaan pahoinpidelty oli menettänyt tajuntansa ja saanut hengenvaarallisen vamman. Jutun tutkinta on vielä pahasti kesken.

Käräjäoikeus vangitsi 1968, 1979 ja 1985 syntyneet miehet esitutkinnan turvaamiseksi.

Lappeenrannan poliisi kertoi perjantaina, että nelihenkinen savolainen komennusmiesporukka oli riitaantunut keskiviikkoiltana Joutsenossa. Riita päättyi yhden miehen pahoinpitelyyn. Yöllä kolme miehistä nosti pahoinpidellyn auton takakonttiin. Mies vietiin ensin Varkauteen ja sitten takaisin Joutsenoon. Torstaina matka jatkui Juvalle, jossa uhri pääsi murtautumaan ulos sen jälkeen kun seurue oli hylännyt auton. Uhri joutui sairaalahoitoon.

Tapahtumaa on tutkittu tapon yrityksenä ja törkeänä vapaudenriistona.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat