Jousimiehen vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Rakkaus

Rakkautta on ilmassa! Törmäät uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, ja heidän tapaamisensa voi muuttaa koko elämäsi. Sinkuilla se voi olla alku säkenöivälle romanssille. Mahdollinen välimatka ei ole este, vaan seuraavan tapaamisen kihelmöivä odotus pikemminkin vahvistaa romanssia, ja suhteella on hankaluuksista huolimatta lupaava tulevaisuus. Parisuhteessa elävillä voi tilanne olla hankalampi. Suhde voi jopa rakoilla, etenkin jos joku sivullinen sekoittaa kuvioita vielä lisää aiheettomalla juoruilullaan. Onneksi väärinkäsitykset ratkeavat puhumalla.

Työ

Työelämässä menneen talven epävarmuudet jäävät taakse ja sinulle on tarjolla mielenkiintoisia haasteita. Joudut ehkä harkitsemaan muuttamista toiselle paikkakunnalle mielenkiintoisen työn perässä. Varsinaiset muutokset voivat kuitenkin tapahtua vasta vuonna 2013, vaikka pallo lähtisikin pyörimään jo tämän vuoden puolella. Älä pelkää tähdätä korkealle.

Raha-asiat

Rahatilanteesi voi muuttua, joko huonompaan tai parempaan, tai vuorotellen molempiin. Suuriin hankkeisiin ei kannata ryhtyä, vaikka rahaa tuntuisikin riittävän. Parempi on maksaa ensin vanhat lainat ja velat pois. Loppuvuonna rahatilanteesi on jo vakaampi.

Terveys

Tänä vuonna sinulla on energiaa vaikka muille jakaa. Terveydestä ja kunnosta kannattaa kuitenkin pitää huolta, niin selviydyt paremmin loppuvuonna sinua vaivaavasta stressistä.

Onnenpäivät vuonna 2012

26. helmikuuta, 1. maaliskuuta, 4. huhtikuuta, 29. kesäkuuta, 21. heinäkuuta, 12. syyskuuta, 25. marraskuuta ja 31. joulukuuta.

Kuuluisia jousimiehiä

Jani Toivola 27.11.1977, Britney Spears 2.12.1981, Paula Vesala 10.12.1981, Brad Pitt 18.12.1963, Milla Jovovich 17.12.1975

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja