Jouluyö ei ollut poliisin juhlayö – eikä ollut seuraavakaan yö

Päijät-Hämeessä jouluyö ei ollut erityisen rauhallinen, ja poliisilla riitti töitä myös joulupäivän sekä Tapaninpäivän välisenä yönä.

Poliisi joutui selvittelemään useita pahoinpitelyjä ja rattijuopumuksia.

Lisäksi kinkku vaikutti janottaneen lahtelaisia, sillä kaupungin avoinna olleissa ravintoloissa riitti asiakkaita pitkiksi jonoiksi.

Eräs poliisin selvittämistä pahoinpitelyistä tapahtui Nastolaisessa kerrostaloasunnossa, jossa päihtyneet ulkomaalaiset naiset tappelivat keskenään.

Naiset yrittivät lyödä toisiaan pullolla päähän toisen siinä onnistuessa.

Lyönnin kohteelle tuli päähän vertavuotava haava ja hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan hoidettavaksi.

Lahdessa pahoinpideltiin kaksi hieman alle kaksikymppistä miestä. Kaksikko kertoi, että heitä oli pahoinpidelty nyrkein, mutta he eivät osanneet kertoa tekijöistä mitään. Miehillä oli vammoja kasvoissaan ja toisen leuan epäillään murtuneen iskujen voimasta. Tekijöistä ja teon motiiveista ei ole tietoa.

Heinolassa tapahtui lisäksi pahoinpitely aamuyöstä yksityisasunnossa.

Pariskunnalle oli tullut ravintolaillan päätteeksi riitaa, jolloin mies oli käynyt käsiksi naiseen. Naisen vammat jäivät vähäisiksi. Mies otettiin kiinni.

Heinolassa erään rattijuopon kiinniottaminen sujui hankalimman kautta, sillä nuori mies vastusteli verikokeen ottoa huolella.

Mies yritti rimpuilla irti virkavallan otteesta koko näytteenoton ajan

ja häntä jouduttiin pitämään kiinni usean ihmisen toimesta, jotta toimenpide saatiin suoritettua.

Loppujen lopuksi miehelle täytyi laittaa käsiraudat, että hänet saatiin tuotua Lahden pääpoliisiasemalle kiinniotettuna yllä mainittuihin rikoksiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat