Mainos

Joulutervehdykset vielä huomenna erikoishinnalla

Kotimaan joulukortit voi lähettää kahdella markalla vielä huomenna tiistaina 15. joulukuuta. Tämän jälkeen 1. luokan postikortin maksu on kolme markkaa. Tänään ja huomenna kaikki Postin omat konttorit ovat avoinna kello 20 saakka. Postikonttorin jonot voi välttää ostamalla postimerkit muualta.

Ykkösluokan kolmen markan kirjemaksulla joulutervehdykset ehtivät jouluksi perille, kun ne postitetaan viimeistään ensi maanantaina 21. joulukuuta. Kotimaan joulupaketit on lähetettävä viimeistään tänä torstaina 17. joulukuuta. Viimeinen postinjakelupäivä ennen joulua on keskiviikkona 23. joulukuuta.

Viikonloppuun mennessä suomalaiset olivat lähettäneet vajaat yhdeksän miljoonaa joulutervehdystä. Määrä on samaa luokkaa kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Kaikkiaan Posti arvioi joulukortteja lähetettävän tänä vuonna noin 52,5 miljoonaa. Joulutervehdysten määrä on kasvanut tällä vuosikymmenellä. Vuonna 1990 niitä lähetettiin noin 40 miljoonaa. Viime jouluna Posti kuljetti jo yli 52 miljoonaa korttia. Postikonttorit ruuhakutuvat näinä päivinä postimerkin ostajista. Korttinsa saa matkaan jonottamatta, kun ostaa merkit kioskista tai paperikaupasta ja pudottaa tervehdykset ulkona polevaan postilaatikkoon.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.