Mainos

Joulupukin kotia etsitään Kirgisiassa

Ruotsalainen konsulttitoimisto ilmoitti hiljattain, että joulupukki ei missään tapauksessa ole ainakaan Suomesta kotoisin. Ruotsalaiset nimesivät joulupukin kotimaaksi Kirgisian. Ja tästäpä Kirgisiassa vasta riemu syntyikin.

-Maamme turismiviranomaiset ovat aina tienneet joulupukin asuvan täällä, ja nyt ruotsalaiset ovat vahvistaneet asian näin myös olevan, kirgisialainen matkailuviranomainen riemuitsi tiedotustilaisuudessa.

-Mutta meillä on paljon työtä edessämme pystyäksemme vakuuttamaan maailman siitä, että Kirgisia todellakin on joulupukin ainoa oikea kotimaa, sanoo viranomainen, jonka kotimaassa joulupukki ei edes ole ollut joulupukki tähän päivään asti. Kirgisiassa on ennen ruotsalaisten tekemää paljastusta vaellellut säkkinsä kanssa lapsia pelottelemassa pakkasvaari, ei joulupukki.

Pohjoisnapa lensi ruotsalaisten ansiosta Suomen tavoin roskatynnyriin joulupukin mahdollisena asuinpaikkana. Ruotsalainen konsulttitoimisto, jossa tuntuu luppoaikaa riittävän, laski Kirgisian pukilla olevan 48 tuntia aikaa toimittaa lahjat perille. Jos pukki lähtee mistä muualta tahansa, aikaa on vähemmän.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.