Joulunajan junalippuja jo myyty loppuun

Joulunajan joukkoliikenteen junalipuista osa on jo myyty loppuun.

VR:n viestintäpäällikön Mika Heijarin mukaan halutuimpia ovat olleet edellisten vuosien tapaan yöjunien makuu- ja autopaikat. Menoliikenteen vilkkaimmat päivät ovat 22. joulukuuta ja aatonaatto 23. joulukuuta. Myös 21. päivän liput menevät nopeasti kaupaksi.

Esimerkiksi 22. joulukuuta kulkevasta Helsinki–Kemijärvi-junasta (P 265) on jo myyty loppuun makuu- ja autopaikat Rovaniemelle asti. Helsingistä Rovaniemelle menevissä junissa (P 273 ja P 275) on vielä makuupaikkoja, mutta autopaikkoja ei. Helsinki–Kolari-junista P 263 ja P 269 autopaikat on myyty loppuun, mutta joitakin makuupaikkoja on vielä saatavilla.

21. joulukuuta makuu- ja autopaikkojen osalta on lähes loppuunmyyty myös Helsinki–Kemijärvi (P 265) Rovaniemelle asti. Kahdessa muussa Rovaniemen-junassa (P 273 ja P 275) on vielä tilaa, mutta nekin ovat täyttymässä. Kolarin-junissa (P 263 ja P 269) on vielä makuupaikkoja ja muutamia autopaikkoja.

Aatonaattona 23. joulukuuta kaikkiin suuntiin löytyy vielä jonkin verran makuu- ja autopaikkoja.

Päiväjunissa tilaa on vielä hyvin. Heijarin mukaan liput kannattaa ostaa kuitenkin hyvissä ajoin, sillä ainakin suosituimmat pitkän matkan vuorot esimerkiksi Joensuuhun, Kajaaniin ja Ouluun täyttyvät joulua kohti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat