Mainos

Jouluna tulossa jälleen tekstiviestisuma

Teleyhtiö Elisa odottaa joulun ja uuden vuoden teksti- ja multimediaviestiliikenteen perinteisen kasvun jatkuvan tänäkin vuonna.

Suurimmat piikit viestiliikenteeseen ajoittuvat jouluaaton iltapäivään sekä uuden vuoden yöhön. Erityisesti multimediaviestien määrä kasvaa vuodenvaihteessa - Elisan verkossa parhaimmillaan jopa 13-kertaiseksi normaaliin viestiliikenteeseen verrattuna, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

Elisalta arvioidaan, että yhtiön verkossa lähetetään tänä jouluna 250 000 multimediaviestiä ja 10 miljoonaa tekstiviestiä. Uutena vuotena tekstiviestillä lähtee arviolta 11 miljoonaa ja multimediaviestinä yli 200 000 juhlatervehdystä.

-Vuoden vilkkain viestittely alkaa jouluaattona klo 12-14 välillä, kun suomalaiset haluavat toivottaa toisilleen hyvää joulua ennen lahjojen avaamista tai jouluillallista. Varsinainen pommitus ajoittuu perinteisesti heti vuoden vaihteeseen, kun tervehdyksiä on matkalla parhaimmillaan yli 1,5 miljoonaa tunnissa. Myös mms-viestit ovat erittäin suosittu tapa muistaa kuvatervehdyksillä ystäviä, sukulaisia ja muita läheisiä jouluna ja uuden vuoden aattona, palvelupäällikkö Pieti Näkkäläjärvi Elisalta kertoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.