Jouluna saa kimaltaa – katso tyylivinkit!

Joulu on aivan kulman takana, kuten myös lukuisat pikkujoulubileet ja juhlajuhlat. Muista, että jouluna on lupa säihkyä ja kimaltaa koko vuoden edestä!

Pohditko vielä, mikä on tämän vuoden pikkujoulujen ykkösjuttu? Joulun alla on luvallista kimaltaa, joten käytä tilaisuus hyväksesi.

Moni pelkää näyttävänsä kimalteissa ja glitterissä joulukuusenkoristeelta, mutta tyylikkään hienovarainen kimallus saa kenet tahansa virittäytymään joulutunnelmaan.

Jos et ole yhtä rohkea kuin Sienna Miller näyttävässä paljettimekossaan, voit hyvin käyttää kimalteita asusteissa. Yhdistä yksinkertaisen mekon kanssa kiiltävät sukkahousut tai paljettiset leggingsit. Voit myös pukea mekkosi alle värikkäänä kimaltavan bodyn. Paljettikengät ovat aina takuuvarma valinta, kuten myös kimaltelevat laukut.

Muista, että paljettien ja kimalteiden kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä liika on aina liikaa. Käytä kimalletta mieluummin antamaan lisäpotkua muuten yksinkertaiselle asulle.

Tuoko glitter sinulle mieleen ala-asteen epätoivoiset meikkikokeilut? Toinen aivan yhtä toimiva vinkki onnistuneeseen pikkujoulutyyliin on pukeutua pitsiin.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat