Mainos

Joulun paluuliikenne jatkuu liukkailla teillä

Joulu paluuliikenteen arvioidaan jatkuvan vilkkaana aina kello 17 tai mahdollisesti kello 18 saakka. Liikennettä hidastaa hieman teiden liukkaus.

Joulun paluuliikenne on jatkunut harvakseen.

Tienpinnat etenkin lounaisessa Suomessa, Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa sekä Etelä-Karjalassa ovat jäisiä, mikä pudottaa jonkin verran nopeuksia. Paluuliikenteen arvioidaan jatkuvan vilkkaana aina kello 17 tai mahdollisesti kello 18 saakka.

Yksi kuoli kahden auton törmäyksessä

Yksi ihminen kuoli ja kaksi loukkaantui kahden auton törmäyksessä valtatie 1:llä Nummi-Pusulassa.
Onnettomuus sattui kolmen aikaan iltapäivällä lähellä Hyrsylänmutkaa.

Kolarissa sai surmansa keski-ikäinen nainen, jonka kuljettama auto kääntyi ilmeisesti kylki edellä vastaantulevan auton eteen. Toisessa autossa olleet keski-ikäinen mies ja nuori poika kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Lahdenväylän Helsingin päässä Koskelassa kaatui tomaatti- ja kurkkulastissa ollut puoliperävaunullinen rekka. Rekka oli rautiovaunuvarikon tuntumassa tulossa mäkeä alas Helsingin suuntaan, kun se kello 10.40 suistui jään ja irtolumen liukastamalta tiellä yli keskikorokkeen vastaantulevien kaistalle ja tukki liikenteen. Rekan kuljettaja selvisi lievin vammoin. Liikenne Lahdenväylän Helsingin päässä oli poikki reilusti yli kaksi ja puoli tuntia.

Haapavedellä varhain aamulla lomalaisia kuljettanut linja-auto suistui ojaan ja kaatui kyljelleen. Bussissa oli 20 matkustajaa, joista 9 sai lieviä vammoja ja joutui käymään Oulaskankaan sairaalassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.