Mainos

Joulun menoliikenteessä vilkkain päivä

Joulun menoliikenne on tänään huipussaan sekä maalla, kiskoilla että ilmassa.

Junaliikenteessä tästä päivästä odotetaan vilkkainta joulun menoliikennepäivää. VR arvioi, että matkustajia etelästä pohjoiseen on noin 25 000.

Makuupaikat tämän päivän yöjuniin on loppuunmyyty. VR kertoo, että huomisiin yöjuniin on enää vain hajapaikkoja jäljellä. Päiväjunissa on vielä paikkoja jäljellä koko joulun ja uudenvuoden ajan.

VR:n kaukojunat ajavat tänään lisävuoroja, huomenna junat kulkevat lauantaiaikataulujen mukaisesti. Aattona ja joulupäivänä vuoroja on harvennettu. Joulunajan paluuliikenne on vilkasta välipäivinä aina tammikuun alkupäiviin saakka.

Autoletka pimeässä

Pääteillä joulun menoliikenne on vilkastumassa. Keli on pääväylillä märkä ja loskainen, sivutiet taas ovat jäisiä. Liikkuvan poliisin mukaan liikenne on vielä rauhallista, mutta sen odotetaan vilkastuvan kello 15 jälkeen. Vilkkainta on kolmos- ja nelosteillä.

Maanteille ei kuitenkaan odoteta syntyvän pahoja ruuhkia, sillä liikenne ajoittunee lähes tasan tälle ja huomiselle päivälle. Iltapäivän edetessä liikennettä hankaloittaa pimeys, jota lumettomuus vielä korostaa. Etelästä lähteviä autoilijoita varoitetaan myös pohjoiseen mentäessä talvisemmaksi muuttuvista keleistä.

Joulun menoliikenne on tänään vilkkainta myös bussiliikenteessä. Kaukoliikenteen bussit kulkevat huomenna lauantailiikenteen mukaan ja aattona klo 14:ään asti sunnuntaivuoroilla.

Pankit ja postit ovat tänään auki normaalisti, samoin Alko on avoinna huomenna klo 18:aa. Kaupat sulkevat ovensa aattona klo 13 ja voivat olla avoinna jälleen Tapaninpäivänä neljä tuntia.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.