Mainos

Joulun menoliikenne tältä päivältä ohi

Joulun menoliikenteessä sattui useita kolareita mutta kuolonuhreilta vältyttiin. Menoliikenteen huippu on tältä päivältä ohi.

Tiehallinnon mukaan maanteillä ajaettiin huonon kelin johdosta rauhallisesti. Keli kuitenkin parani iltaa kohden huomattavasti, kun Etelä-Suomeen lupailtu lumimyräkkä jäikin tulematta.

Yöllä jälleen pakastuu Etelä-Suomessakin, minkä vuoksi etenkin pienemmillä teillä saattaa olla liukasta. Päätiet ovat kuitenkin sulia.

Pieksämäellä Etelä-Savossa viisihenkinen perhe loukkaantui elintarvikerekan ja henkilöauton yhteentörmäyksessä. Poliisin mukaan kahden vammat ovat vakavia.

Pirkkalassa Pirkanmaalla henkilöauton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat ulosajossa. Moni muukin auto on suistunut Pirkanmaalla tieltä.

Pohjois-Savossa poliisin tietoon on tullut tänään erittäin huonon ajokelin takia jo yhteensä 35 kolaria, jotka ovat kuitenkin aiheuttaneet pääasiassa peltivaurioita.

Junaliikenne on VR:n mukaan palautumassa normaaliksi. VR kertoo, että yksittäiset kaukoliikenteen junat kuitenkin myöhästyvät illan mittaan kymmenestä minuutista puoleen tuntiin.

Maanteillä liikenne on toistaiseksi sujunut rauhallisesti. Tiehallinnosta kerrotaan, ettei missäänpäin maata ole normaalia iltapäivää pahempia ruuhkia.

Etelä-Suomessa keli on parantunut aamun jälkeen sen verran, että se saattaa innostaa monia istumaan autoon vielä tänä iltana.

Keli on silti edelleen huono koko maassa. Huonoimmillaan se on Itä-Suomessa, jossa tilanteen odotetaan vielä pahenevan, sillä illaksi on luvattu runsasta lumisadetta.

Helsinki-Vantaalla lentosää on jo varsin hyvä, mutta lennot eivät silti kulje vielä aikataulussa. Aamusään aiheuttamat myöhästymiset heijastuvat yhä liikenteeseen, ja jotkut Euroopan-lennot myöhästyvät muun Euroopan sään vuoksi.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.