Mainos

Joulun menoliikenne odotetun sujuvaa

Joulun menoliikenne on alkanut rauhallisesti. Joululiikenne jakaantuu tänä vuonna pääosin kolmelle päivälle, mikä helpottaa ruuhkia.

Joulun menoliikenne on ollut valtaosin sujuvaa, kuten Tiehallinto ennustikin. Valtaväylillä pääkaupungista itään ja länteen se tosin jonkin verran jonoutui. Liikenne Etelä-Suomen pääteillä oli vilkkaimmillaan ennen iltakuutta.

Joulun ajan menoliikenne jakautuu tänä vuonna usealle päivälle. Pahaa ruuhkaa ei syntynyt edes Lusiin tai Tampereen läntiselle ohikulkutielle.

Päätiet olivat paljaat ja pääosin kuivat. Pääkaupunkiseudulla Kehä III:lla Vantaalla syntyi myöhään iltapäivällä ruuhkaa, kun Pakkalan liittymässä tapahtunut kahden henkilöauton peräänajo sulki yhden ajokaistan liikenteeltä. Onnettomuuden raivauksen ajaksi koko liikenne jouduttiin katkaisemaan vielä joksikin aikaa. Muuten tieturmassa selvittiin lähinnä aineellisin vaurioin.

Menoliikenne jatkuu vilkkaana huomenna aamupäivällä ja osin vielä sunnuntainakin.

Paluuliikenne on keskiviikkona ennusteen mukaan melko vilkasta, mutta välipäivien lomailut toisaalta vähentävät sitä. Vilkkaimpia suuntia ovat perinteiseen tapaan kolmos- ja nelostiet. Parhaimmillaan liikkui nelostiellä vajaat kaksituhatta autoa, mutta kolmostiellä puolet vähemmän.

Menoliikennettä on huomenna lauantaina eniten aamupäivällä kello 10-12. Keskiviikkona paluuliikenteessä vilkkain aika on kello 17-20.

(MTV3-STT)

Itärajalla menoa hidastavat jälleen raskaat ajoneuvot:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.