Mainos

Jouluaatto työllisti palokuntia

Jouluaatto työllisti palokuntia ympäri maan. Kaksi ihmistä menehtyi illalla rajussa palossa Helsingin Kannelmäessä, jossa tuli tuhosi viiden huoneiston rivitalon täysin. Aattoiltana Kotkan Keltakankaalla riehui tulipalo teollisuushallissa. Vahingot jäivät kuitenkin palokunnan ripeyden vuoksi vain 100 000 markkaan.

Porvoossa tulipalon saartama mies hyppäsi asuntonsa parvekkeelta ja loukkaantui jouluaattona. Palo oli alkanut television päällä olleista kynttilöistä. Myös Lempäälässä nainen pelastui asunnostaan, jossa televisio oli syttynyt palamaan. Asunto kärisi savuvahinkoja mutta ei tuhoutunut.

Toistakymmentä savusaunaa on palanut kokonaan tai osittain eri puolilla maata joulusaunaa lämmitettäessä.

Haljennut vesijohtoputki aiheutti tänään satoihin tuhansiin markkoihin nousevat vesivahingot kuntoutuslaitoksessa Espoossa.

Liikenne on eilen ja tänään sujunut paikoin vaikeistakin keliolosuhteista huolimatta varsin hyvin. Poliisin tietoon on tullut lähinnä vain peltikolareita ja ojaanajoja.

Joulupäivä on sujunut maassa rauhallisesti. Tähänastisten tietojen mukaan pahoilta tulipaloilta, liikenneonnettomuuksilta ja väkivallanteoilta on vältytty.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.