Mainos

JOTille uudet tilat Oulunsaloon

JOT Automation Group saa uudet tuotanto- ja toimitilat Oulunsaloon. Saman katon alle saadaan nykyiset kuudessa toimipisteessaä olevat tilat. Elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaattien valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni siirtää uuteen rakennukseen tuotannon, tuotekehityksen ja keskushallinnon. Toimitusjohtaja Jorma Terentjeffin mukaan laajennuksen mukana tulee myös paljon uusia työpaikkoja.

JOT ja Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Vara-Sampo allekirjoittivat vuokra- ja yhteistoimintasopimukset rakennettavista tiloista tänään. Yhtiö toimii rakennuksessa vakuutusyhtiön vuokralaisena. Uudet tilat käsittävät noin 13 500 neliön suuruisen tehdasrakennuksen, jonka on määrä valmistua tämän vuoden loppuun mennessä. Investointikustannuksia ei vielä paljasteta, koska urakkatarjouspyynnöt ovat kierroksella.

JOTin toimitusjohtajan Jorma Terentjeffin mukaan uusi tehdas mahdollistaa suurten kokonaisjärjestelmien valmistamisen Oulunsalossa. Tuotantotiloissa otetaan huomioon erityisesti tutkimuksen, kehityksen ja asiakaskoulutuksen tarpeet. Terentjeff kertoi MTV3:lle, että vuoden lopulla valmistuva tila mahdollistaa toiminnan laajenemisen - työntekijöitä ja toimihenkilöitä tarvitaan parhaassa tapauksessa jopa 100-200 lisää.

JOT Automation Groupilla on tytäryhtiöitä seitsemässä maassa. Konsernin palveluksessa on runsaat 400 työntekijää, ja sen liikevaihto oli viime vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana runsaat 250 miljoonaa markkaa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.