Mainos

JOT Automationin tappio ennakoitua syvempi

Matkapuhelinvalmistajille automaatiolinjoja valmistavan JOT Automationin tappio ennen satunnaisia eriä oli tammi-maaliskuussa 8,0 miljoonaa euroa viime vuoden vastaavan jakson 2,5 miljoonan euron tappioon verrattuna. Tappio oli analyytikoiden odotuksia syvempi, sillä Kauppalehden ja SME-ennustepalvelun keräämien analyytikkoennusteiden keskiarvo oli 6,7 miljoonan euron tappio.

JOT Automationin osakekohtainen tappio oli ensimmäisellä vuosineljänneksellä 0,04 euroa vuoden takaiseen 0,02 euron tappioon verrattuna. Liikevaihto laski alkuvuonna 12,2 miljoonaan euroon vertailujakson 24,5 miljoonasta eurosta.

Analyytikkoennusteiden keskiarvo osakekohtaiseksi tappioksi oli 0,04 euroa ja liikevaihtoennusteiden keskiarvo oli 13,5 miljoonaa euroa.

JOT Automation odottaan toisen vuosineljänneksen liikevaihdon muodostuvan jonkin verran ensimmäistä neljännestä korkeammaksi. Vuoden 2002 toisen puoliskon liikevaihdon odotetaan ylittävän ensimmäisen vuosipuoliskon tason.

Toisen vuosineljänneksen tuloksen ennakoidaan olevan parempi kuin ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Ensimmäisen vuosipuoliskon odotettavissa oleva tuloskehitys huomioiden koko vuoden 2002 tuloksen ennakoidaan jäävän kuitenkin tappiolliseksi.

JOT Automation on ilmoittanut yhdistyvänsä Elekrtobit Groupin kanssa. JOT:n nykyisten omistajien osuus uudesta yhtiöstä on noin 30 prosenttia ja uuden yhtiön nimeksi tulee Elektrobit Gorup.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.