Mainos

JOT Automation Group ja PMJ Automec sulautuvat

Elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaatioyhtiöt JOT Automation Group ja PMJ Automec ovat päättäneet sulautua. Uuden yhtiön toiminimeksi tulee JOT Automation Group.

JOT Automationin osakkeenomistajat omistavat uudesta yhtiöstä 83,85 prosenttia, ja PMJ Automecin omistajien osuus on 16,15 prosenttia.

JOT Automation Groupin mukaan yhdistynyt yhtiö on toimialan maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Sen yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna noin 830 miljoonaa markaa ja markkina-arvo perjantain kursseilla 14,3 miljardia markkaa. Yhtiöiden palveluksessa on noin tuhat henkilöä.

Yhdistyminen toteutetaan kombinaatiosulautumisella, jossa sulautuvien yhtiöiden varat ja velat siirretään kirjanpitoarvosta uudelle yhtiölle. Sulautumisen on tarkoitus tulla voimaan 29.syyskuuta.

Jorma Terentjeff

JOT Automation Groupin toimitusjohtajan Jorma Terentjeffin mukaan yhdistymiseen päädyttiin, koska ala kasvaa erittäin nopeasti ja vaatii suuria investointeja niin tuotekehitykseen kuin markkinointiinkin. Hänen mukaansa on eduksi sekä yrityksille sekä niiden henkilökunnalle ja johdolle, että voimavarat yhdistetään.

(MTV3-STT, kuvat JOT Automation Groupin Internet-sivuilta)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.