Mainos

José Curan konsertti peruttiin huonon ennakkomyynnin takia

Argentiinalaisen tenorin José Curan Suomen-konsertti on peruttu. Tähtitenorin oli määrä esiintyä Helsingin Messukeskuksessa lauantai-iltana.

Konserttia järjestäneen Poloartico Oy:n hallituksen puheenjohtaja Veijo Varpio kertoi, että lipunmyynti tilaisuuteen oli ennakoitua paljon huonompi. Varpion mukaan ennakkomyynnistä saadut tulot eivät kattaneet edes konsertista aiheutuneita etukäteismaksuja.

-Se johti siihen, ettemme halunneet kasvattaa riskiä enää enempää, ja konsertti oli ikävä kyllä pakko perua. Lippujen takaisin lunastuksesta Varpio ei vielä osannut sanoa mitään tarkkaa. Lasse Olsson Poloarticon kanssa Helsingin konserttia yhdessä järjestäneestä ruotsalaisyhtiöstä Viva Art Musicista kertoi tiedotteessaan, että päätöksen konsertin perumisesta teki Cura ruotsalaisyhtiön kanssa, kun Poloarticosta ilmoitettiin, ettei yhtiö pysty täyttämään taloudellisia velvoitteitaan.

Olssonin lähettämän tiedotteen mukaan Cura pahoittelee syntynyttä tilannetta. Laulaja toivoo voivansa esiintyä Helsingissä mahdollisimman pian. José Curaa pidetään tämän hetken suurimpana uutena tenoritähtenä maailmassa ja Pavarottin, Domingon ja Carrerasin manttelinperijänä.

Suomessa Curaa ei vielä suuren yleisön joukossa tunneta kovin hyvin. Nyt peruttu konsertti siirrettiin jokin aika sitten Helsingin jäähallista pienempään esiintymistilaan Messukeskukseen. Curan oli määrä saapua Suomeen huomenna.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.