Mainos

Jos pelaat kimppalottoa, muista oma tosite – ettei käy näin

Yhdysvalloissa New Jerseyssä käydään parhaillaan oikeustaistelua loton jättipotista. Työpaikan kimppalottoporukka syyttää yhtä porukan jäsentä siitä, että tämä varasti 24 miljoonan dollarin voiton itselleen.

Jättipotin napanneen Americo Lopesin viisi entistä työtoveria yrittääkin nyt karhuta osuuksiaan oikeusteitse. Asiasta kertoo CBS.

Kiistelty lottopotti arvottiin 10. marraskuuta 2009. Pian voiton jälkeen Lopes jäi neljän kuukauden sairauslomalle jalkaleikkauksen takia. Lomalta palattuaan hän tunnusti työtovereilleen olevansa miljonääri.

Työtoverit kertoivat olleensa onnellisia Lopesin puolesta, kunnes tajusivat minä päivänä voitto oli tullut. Kyseessä oli päivä, jolloin porukan jäsenet olivat antaneet Lopesille kaksi dollaria yhteisen arpalipun ostamiseen.

Lopesin asianajajan mukaan päävoitto ei kuitenkaan irronnut kimppaan ostetulla lottokupongilla. Asianajaja väittää, että Lopes oli ostanut erikseen lottolipun myös itselleen, johon päävoitto sitten osui.

Kiistelyä hankaloittaa se, ettei kimppaloton jäsenillä ole todistetta siitä, mitkä numerot kimppaporukka osti. Yksikään kimppaloton jäsenistä ei ollut nimittäin pyytänyt kopiota Lopesin ostamasta kupongista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.