Jörn Donnerilla pitkä odotus syöpäepäilyn tuloksista

Kansanedustaja ja ohjaaja Jörn Donner suhtautuu rauhallisesti mahdolliseen uuteen syöpäepäilyyn.

Kansanedustaja Jörn Donner on puurtanut kesän aikana Armi elää! -elokuvan kuvausten parissa. Elokuvaa on kuvattu Helsingin Kaapelitehtaalla.

– Kaapelitehtaan Pannuhallissa on onneksi ollut aika viileää työskennellä, helteisenä kesäpäivänä tavoitettu Donner myhäilee.

Armi Ratian roolissa elokuvassa nähdään näyttelijä Minna Haapkylä. Elokuvaa tähdittävät myös muun muassa Laura Birn, Outi Mäenpää ja Hannu-Pekka Björkman. Donner on valmistellut elokuvaa jo pitkään ja kuvaukset ovatkin sujuneet mallikkaasti.

–  Kuvaukset ovat sujuneet aika lailla suunnitelmien mukaisesti. Ei ole tapahtunut mitään suuria haavereita tai riitoja.

Kuvauksia on varjostanut ainoastaan Donnerin omaan terveyteen liittyvä uutinen. Donnerin käydessä lääkärintarkastuksessa ilmeni epäilys syöpäkasvaimesta.

–  Kyseessä on kuitenkin toistaiseksi vasta syöpäepäily. Sitä nyt kovasti seurataan lääkärien toimesta, Donner toppuuttelee. 

Ohjaajalla on tulosten suhteen vielä pitkä odotus, sillä hän kertoo saavansa tuloksia tilanteestaan vasta lokakuussa. 81-vuotias Donner suhtautuu tilanteeseen kuitenkin niin iän kuin kokemuksen tuomalla rauhallisuudella. Donnerilla on aiemmin ollut sekä keuhkosyöpä että eturauhassyöpä.

– Olen tällaiseen tottunut mies, sillä onhan minulla ollut kaksi todellista syöpää. Tämähän voi kuitenkin olla vaikka hyvälaatuinen kasvain, hän toteaa.

Donnerin syöpäepäilystä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Lue myös:

    Uusimmat