Mainos

Jorma Uotinen sisustaa Italia-talon asuntomessuille Kuopioon

Tanssijana ja koreografina tunnetun Jorma Uotisen uusin aluevaltaus on sisustussuunnittelu. Karismaattinen monitoimimies suunnittelee Kuopion asuntomessujen Italia-talon sisustuksen.

− Olen koko ikäni ollut kiinnostunut sisustuksesta. Tämä on seikkailua muotoilun ja arkkitehtuurin maailmaan.

Kuopio Tanssii ja Soi, Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja italialainen GATTO-keittiöt toteuttavat yhteistyössä Kuopion asuntomessualueelle nousevan, arkkitehti Pauli Sonnisen perheelleen suunnitteleman Italia-talon sisustuksen.

Sisustuksen suunnittelusta vastaa Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin taiteellinen johtaja Jorma Uotinen.

− Asuminen on elämän fundamentaalisia asioita. Minua viehättää italialainen design ja se oli iso motiivi, miksi lähdin mukaan. Kun talo sattuu vielä olemaan Kuopiossa, johon minulla on elävä kytkentä Kuopio Tanssii ja Soin kautta, tämä tuntui luontevalta, Uotinen kertoo.

Sisustuksen perustukset löytyvät Uotisen mukaan käytännöstä, kauneudesta ja kestävyydestä – kodin pysyvistä arvoista. Ripaus lisämaustetta sisustukseen luodaan tanssilla, sillä Uotinen aikoo sisustaa talon myös tanssilla.

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalille yhteistyö Suomen Asuntomessujen kanssa on mielenkiintoinen, uusi avaus, jossa kaksi neljäkymmentävuotiasta vahvan brändin tapahtumaa yhdistävät voimansa.

– Taiteen ja tapahtumien parissa puhutaan paljon yleisötyöstä. Tämä on Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin näkökulmasta juuri sitä, uusien ulottuvuuksien hakemista. Uskon että yhteistyö synnyttää uteliaisuutta arkkitehtuuria, designia ja tanssitaidetta kohtaan, festivaalin toiminnanjohtaja Anna Pitkänen sanoo.

Lähde: Suomen Asuntomessut

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja