Jorma Uotinen: Krissestä tanssituomariston viihdyttäjä

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun rakastetut tuomarit Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen pitävät Krisse Salmista hauskana lisänä tuomaristoon.

Tanssii Tähtien Kanssa palaa ruutuun ensi syksynä pienin muutoksin. Tällä kertaa Jorma Uotisen ja Jukka Haapalaisen kanssa julkimoiden tanssisuorituksia tuomaroi Krisse Salminen, ja joka viikko vaihtuva tunnettu tuomari.

Tuomarikollegat kiittelevät Salmisen hauskuutta ja iloisuutta.

– Hän on sanavalmis ja täyttää viihdyttäjän paikan tuomaristossa hyvin, Uotinen kommentoi tuomarivalintaa.

– Hänhän on stand up -koomikko ammatiltaan ja uskon, että hänet on valittu tuomaristoon siksi. 

Uotinen ei halua antaa Salmiselle neuvoja etukäteen – konkari uskoo koomikon selviytyvän kokeneena tv-esiintyjänä tuomarin tehtävästä hyvin.

– Hän on ammattitaitoinen tv-esiintyjä enkä rupea neuvomaan häntä siinä. Jokainen tulee ohjelmaan omana itsenään ja antaa arvionsa sen mukaan. 

Toisella tuomarikollegalla, Jukka Haapalaisella, on Salmiselle muutama neuvo. Hän toivoo, ettei koomikko kuvittele joutuvansa arvioimaan tanssiteknisiä asioita ammattimaisesti. Tärkeämpää on oma näkemys.

– On tärkeää, että he ottavat oman persoonan ja arvioivat esityksiä vain omien kokemustensa kautta. Tuomaristossa on jo lajitekniikan osaaja, joten hän voi arvioida asiaa hieman enemmän kansalaisen näkökulmasta.

Tanssii Tähtien Kanssa ensi syksynä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat