Jordanille avioero – 4 päivää häiden jälkeen?

Onko tässä yksi historian lyhyimmistä avioliitoista? Daily Star kirjoittaa Katie Pricen ja Alex Reidin liiton olevan jo karilla.

Katie Price alias Jordan ja Alex Reid ovat olleet naimisissa neljä päivää avioiduttuaan viime viikonloppuna Las Vegasissa. Huhujen mukaan paria ei kuitenkaan siunattu avio-onnella.

Daily Star kirjoittaa, että Reid pohtii jo avioliiton mitätöimistä. Lehden mukaan mies tunsi, että hänet painostettiin menemään naimisiin.

Tiedottaja paljasti Pricen suunnitelleen häät yksinään Reidin ollessa Big Brother -talossa. Naisen suunnitelmat yllättivät miehen täysin.

– Alex ja Kate olivat aikaisemmin puhuneet menevänsä naimisiin Vegasissa, mutta tämä matka oli täysin spontaani ja tuli täytenä yllätyksenä Alexille, lähde kertoo

Pariskunnan läheiset eivät myöskään tunnu olevan tyytyväisiä parin pikahäihin.

– Se oli lapsellista ja typerää. En ollut vihkiseremoniassa, mutta olen kuullut, että Alex otti muutaman lasillisen sitä ennen, mikä olisi voinut hämärtää hänen harkintakykyään. Hän on hyvin perhekeskeinen ihminen ja olisi varmasti toivonut perheensä olevan siellä, ystävä kertoo.

Lue myös:

(MTV3 Helmi)

Lähde: Daily Star

Lue myös:

    Uusimmat