Joonas Nordman Putous-finaalista: Juhlin niin kauan kuin kunto riittää!

Putouksen Joonas Nordman odottaa jo innokkaana lauantai-illan Putous-juhlallisuuksia.

Putouksen vauhdikas syksy huipentuu MTV3-kanavalla lauantaina 29.11. nähtävään finaalilähetykseen. Finaalissa ratkeaa myös, kuka kolmesta jäljellä olevasta sketsihahmosta vie Vuoden sketsihahmo -tittelin.

Syksy on ollut ainutlaatuinen myös Putous-näyttelijöille.

– Kokemus on ollut kokonaisuutena hieno. Olen saanut tehdä töitä hienojen tyyppien kanssa, ja henkilökohtaisesti tietysti myös sketsihahmoni saama suosio on ollut upeaa kokea, Joonas Nordman kertoo MTV.fille.

Salme Pasi -hahmollaan sketsihahmofinaaliin yltänyt Nordman kertoo lähteneensä sketsikisaan syksyn alussa vaatimattomin odotuksin.

– Olen luonteeltani pessimisti ja realisti. En yleensä odota mitään, jotta voin sitten mieluummin yllättyä ilosesti, Nordman naurahtaa.

– Luulen, että Salme Pasissa ihmisiin on vedonnut se, että siinä on jotain tunnistettavan suomalaista. Lisäksi ay-teema ja pieni poliittinen vivahde on nyt niin ajankohtainen teema, Nordman pohtii hahmonsa suosion syistä.

Lauantaisen finaalin jälkeen Nordmanilla on edessään juhlat muun Putous-porukan kanssa. Työntäyteisen syksyn jälkeen näyttelijä odottaa karonkkabileitä jo innokkaana.

– Aion tietysti juhlia niin kauan, kuin kunto riittää! Varmasti pieni haikeuskin iskee jossain vaiheessa, mutta uskon, että herkistyminen yllättää vasta ensi viikolla, Nordman sanoo.

Putous-finaali MTV3-kanavalla lauantaina 29.11. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat