Jonna Tervomaa pitkästä aikaa kiertueelle

Parisen viikkoa sitten Parempi loppu -albumin julkaissut Jonna Tervomaa lähtee perjantaina kiertueelle pitkän tauon jälkeen. Laulaja-lauluntekijän vatsassa kihelmöi, sillä uudella levyllään säveltäjän kyntensä näyttävää Tervomaata jännittää se, miten yleisö ottaa hänen kappaleensa vastaan.

Viihdeuutiset tapasi Tervomaan Helsingin Nosturissa, missä Jonna bändeineen hioi keikkavirettä huippuunsa ennen rundille lähtöä.

- Nyt vedämme keikkasettiä läpi ja katsomme että kaikki toimii. Sitten ollaan valmiita lähtemään tien päälle, vihdoinkin! Tervomaa riemuitsi Viihdeuutisille.

Uusin albumi ei Tervomaan mukaan syntynyt kivuitta. Tervomaa hylkäsi vakiosäveltäjiensä tarjoamat kappaleet ja otti sävellysprojektin omalle vastuulleen, koska siltä vahvasti tuntui.

- Biisejä olen tehnyt monta vuotta, mutta en ole koskaan ajatellut, että ne valmistuisi tai olisi tarpeeksi hyviä. En ole koskaan pitänyt - tai en oikeastaan pidä vieläkään - itseäni säveltäjänä. Luomisen tuskaa on ollut. Tämä ei ole ollut helppo levy missään kohtaa, Tervomaa naurahtaa.

Perjantaina Etelä-Pohjanmaalta alkava rundi suuntautuu halki Suomen suven. Tervomaata jännittää erityisesti yleisön vastaanotto.

- Tämän levyn suhteen jännitys on hieman astetta kovempi kuin aikaisempien levyjeni kohdalla. Odotan erityisesti vastaanottoa keikoilla eli miten minun yleisöni ottaa tämän uuden levyn vastaan.

Tervomaan kiertue starttaa perjantaina Seinäjoen Rytmikorjaamolta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat