Jone Nikulan paino putosi tiukalla kuntokuurilla

Median monitaituri Jone Nikula hoikistui entisestään rokkareiden yhteistempauksen myötä.

Median monitaituri Jone Nikula osallistui alkusyksystä The 69 Eyes -bändin Jussi69:n ja Jyrki69:n kanssa rankalle kuntokuurille. 10 päivää kestäneen kuurin ajan kolmikko puhdisti kehojaan detox-menetelmällä eli keskittymällä puhtaisiin ja energiapitoisiin ruokiin.

– Olihan se ihan hauska kokemus, aamuseitsemältä mentiin joogaamaan ja elettiin vegaaniruoalla, Jone muistelee MTV3.fille.

Jone kiittelee joogan saaneen miehen selän toimimaan paremmin. Enemmän haasteita herralle tuli ruokavaliosta.

– Kymmenen päivän ajanhan sitä istuu vaikka kepin nenässä päällään, että ei se hirveän rankkaa ollut. Toki oli tylsää olla ilman kahvia ja alkoholia. Tarkoitus oli nostaa energiatasoja, mutta kyllä ensimmäisen kuolleen eläimen hampaisiin saaminen tuntui juhlalta tuon jälleen, olihan se ruokavalio haastava. Voin kuitenkin suositella kokeilua lämpimästi muillekin.

Hoikkana ja pitkänä miehenä tunnetun Nikulan ei ollut tarve pudottaa painoa, vaan kuurilla keskityttiin nostamaan energiatasoja. Pikainen kuuri kuitenkin vaikutti myös miehen painoon ja salillakin edessä olivat uudet haasteet.

– Kuurin aikana ei suositeltu mitään aggressiivista treeniä ja kyllähän sen huomasi, että piti tehdä paljon kevyemmillä kahvakuulilla treeniä. Kasvisruoan syöminen ikään kuin veti veltoksi. En edes ole salilla mitenkään tuloshakuinen, mutta muutos yllätti.

Nikulalla ei ole tapana käydä puntarilla, mutta kesällä mies päätti punnita itsensä. Syy tähän oli siinä, että niin monet aukoivat Jonelle päätään hänen sortseistaan, jonka taskut olivat täynnä tavaraa. Jone päätti ottaa selvää mukanaan kantamansa tavaran painosta.

– Minulla nyt on taskuissa kaiken maailman avaimia ja hyvä ettei linkkuveitsiä. Kesällä tavarat sortsien taskuissa painoivat puolitoista kiloa ja itse mies noin 80 kiloa.

Jone toteaakin, ettei ole 80-luvun jälkeen painanut alle 80 kiloa. Kilot kuitenkin hupenivat kymmenpäiväisen kuurin myötä.

– Kuurin jälkeen painoin alle 77 kiloa. Niitä kiloja ei ole vieläkään tullut takaisin, Jone kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat