Mainos

Joku vaihtoi nopeusrajoitukset – tuhannet saavat ylinopeussakot anteeksi

Poliisi on osoittanut armeliaisuutta tuhansille autoilijoille, jotka ovat tietämättään ajaneet 20 kilometrin ylinopeutta ilkivallan takia.

Valtatiellä 15 Kotkassa on suoritettu tien asfaltointia viimeisen parin viikon aikana. Nopeusrajoitus tiellä on laskettu tietyön ajaksi 80 kilometriin tunnissa ja nopeusrajoitusten noudattamista on valvottu Juurikorvessa automaattisesti nopeudenvalvontakameroilla.

Jotakuta nopeuden alentaminen ei kuitenkaan ole miellyttänyt, vaan viime viikonloppuna tieosuudelle asetetut alennetut nopeusrajoitusmerkit on hävitetty ja tieosuudelle on asetettu näkyviin 100 km/h-nopeusrajoitusmerkit. Valvontakamerat ovat kuitenkin mitanneet nopeutta 80 km/h nopeuden ylittäneille kuljettajille.

Nopeudenvalvontakamerat kuvasivat tuhansia tietämättään ylinopeutta ajaneita kuljettajia, jotka eivät tienneet oikeasta rajoituksesta.

Poliisi on kuitenkin luvannut hävittää kameroiden ottamat kuvat "ylinopeutta" ajaneista kuljettajista. Poliisin mukaan tienkäyttäjän on voitava luottaa siiten, että tielle osoitetut liikennemerkit pitävät paikkansa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.