Joku soitti poliisille, koska näki "lapsen" menevän erotiikkaklubille – totuus olikin toisenlainen

6:53

Huolestunut kansalainen ilmoitti poliisille "lapsesta", jonka oli nähnyt menevän erotiikkaklubille. Totuus tapauksesta oli kuitenkin hieman toisenlainen.

Yllä oleva video esittelee, miltä näyttää BDSM-ammattilaisen luona!

Englantilaispoliisi sai huolestuttavan soiton, joka myöhemmin osoittautui lievästi huvittavaksi. Huolestunut kansalainen soitti poliisille, koska havaitsi "lapsen" menevän paikalliselle erotiikkaklubille Koillis-Englannissa.

Kyseisellä klubilla on esimerkiksi "eroottinen tyrmä" ja tankotanssia. Metro-lehden mukaan siellä harrastetaan myös parinvaihtoa ja seksuaalista kanssakäymistä asiakkaiden kesken.

Kyseessä  oli "kooltaan lyhyehkö aikuinen"

Poliisi lähti välittömästi selvittämään tilannetta. Paikalla kuitenkin kävi ilmi, ettei klubille ollut saapunut lapsi – vaan vain melko lyhyt, aikuinen nainen.

– Konstaapelit puhuivat henkilökunnan kanssa, ja he vahvistivat, että kyseinen naispuolinen henkilö oli yksi heidän asiakkaistaan, ja hän oli aikuinen nainen, tilanteesta kerrotaan.

Raportin mukaan kyseinen nainen oli "kooltaan lyhyehkö aikuinen".

Tapaus sattui jo vuonna 2015. Se, miksi huvittava tilanne tuli julki vasta nyt, ei selvinnyt. Vuodesta 2015 alkaen klubille on soitettu poliisit kymmeniä kertoja esimerkiksi ilkivallan vuoksi. Itse klubi ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan riko minkäänlaisia säädöksiä toiminnallaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja