Joko Barcelona voidaan julistaa mestariksi? Valmentaja jyrähti "epäkypsille puheille"

Espanjan La Ligaa johtavan FC Barcelonan mestaruusjunan voi sanoa jyskyttävän vahvasti. Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde kuitenkin jyrähtää puheille siitä, että taistelu olisi taputeltu.

Barcelona johtaa sarjaa yhdeksällä pisteellä ennen Atletico Madridia. Ero ennakolta pahimpaan uhkaajaan, sarjaneloseen Real Madridiin on jo 14 pistettä. 

Barcelona kasvatti kaulaansa ottelun vähemmän pelanneeseen Real Madridiin kolmella pisteellä voitettuaan lauantain El Clasicon maalein 3–0

Barcelona on pelannut La Ligassa 17 ottelua, kun sarjasesonki on 38 ottelun mittainen. Valverden mukaan on epäkypsää puhua, että mestaruustaistelu olisi käytännössä ohi.

– Se ei tietenkään ole. Emme ole edes kauden puolivälissä. Meillä on etu, mutta emme keskity siihen, Valverde ärähti Real-ottelun jälkeen uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Keskitymme ainoastaan omiin peleihimme, pisteisiimme ja tuntoihimme.

Real-luotsi Zinedine Zidane taas valoi uskoa suojatteihinsa.

– Olemme hyvin vihaisia, koska tappio sattuu paljon. Emme kuitenkaan aio luovuttaa.

– Tämä on vaikea hetki tappion ja kolmen päästetyn maalin takia. Voisin sanoa, ettemme ansaitse tätä, mutta tätä jalkapallo on. Tämä on erittäin tuskallinen tappio – olemme surullisia, erityisesti minä. Mutta tulemme vielä takaisin paljon vahvempina, Zidane julisti.

Lue myös:

    Uusimmat