Mainos

Jokin tässä YouTuben -mainoskuvassa mättää - huomaatko mikä?

Jos haluat pohtia, mikä oheisessa mainoskuvassa ei täsmää, niin älä vielä lue tätä tekstiä eteenpäin vaan tutkaile kuvaa rauhassa. Pieni vinkki: kiinnitä huomiota keskellä näkyvän tietokoneen näyttöön.

Videopalvelu YouTuben One Channel -sivustolla esitellään palvelukokonaisuutta, jonka avulla käyttäjien sisältöjen kerrotaan näyttävän yhtenäisiltä oli käytössä perinteinen tietokone tai älypuhelin.

Sivulla havainnollistetaan laiterajat ylittävää palvelua kuvalla, jossa on Android-puhelin, tabletkone ja Samsungin uusi Chromebook-läppäri.

The Next Web -teknologiasivusto kertoo eräästä tarkkasilmäisestä lukijasta, joka oli huomannut, että tietokoneen näytöllä näkyykin kilpailevan teknologiayhtiön Applen OS X -järjestelmä. Ruudun vasemmassa yläreunassa näkyvät pyöreät eriväriset ikkunapainikkeet ovat nimittäin Applen tuotemerkki, eikä sellaisia löydy Chrome OS -järjestelmästä.

The Next Web irvailee, että ilmeisesti uusi Chromebook muistuttaa niin läheisesti Applen MacBook Air -tietokonetta, että edes kyseisen kuvan suunnittelijat ole osanneet tehdä eroa niiden välille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.