Jokerit luo Jaroslavlin playoff-kuplaan suomalaisen olohuoneen – "Olen kai keväisin muutenkin aika käyttökelvoton kotona"

Jokerit valmiina pudotuspeleihin – vieraina Marko Anttila ja Lauri Marjamäki 9:24
Lauri Marjamäki ja Marko Anttila kertoivat Uutisaamussa edessä olevasta muutosta Jaroslavliin. Millä pelaajat saadaan viihtymään samassa hotellissa jopa kahden viikon ajan?

Jääkiekon KHL:n pudotuspelit kokonaan vieraskaukaloissa pelaavien Jokereiden ryhmä muuttaa tiistaina leirinsä Jaroslavliin, jossa joukkue pitää ainakin viikon verran majaa samassa hotellissa.

Jokerit teki hyvissä ajoin ennen pudotuspelejä päätöksen, ettei se pelaa enää runkosarjan jälkeen otteluita kotihallissaan. Viikonloppuna varmistui, että playoffien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Lokomotiv Jaroslavl.

Tiistaina joukkue matkustaa siis Jaroslavliin, jossa ensimmäiset ottelut keskiviikkona ja perjantaina ovat Lokomotivin kotiotteluita, sunnuntain ja ensi viikon tiistain pelit puolestaan Jokereiden. Mikäli ottelusarja vaatii täydet seitsemän peliä, venyy oleskelu samassa kuplassa kahden viikon mittaiseksi. Jatkoon pääseminen tarkoittaisi muuttoa uuteen kaupunkiin ja saman aloittamisesta uudelleen siellä.

Ennen lähtöä MTV3:n Uutisaamussa vierailleet päävalmentaja Lauri Marjamäki ja kapteeni Marko Anttila olivat kuplaan sulkeutumisesta rauhallisin mielin, vaikka kummallakin jää perhe kotiin.

– Kai minä olen näin keväisin muutenkin aika käyttökelvoton kotona. Sitä kuitenkin elää ja hengittää aika paljon muutenkin tuota playoff-kiekkoa, Anttila hymyili.

– Totta kai täytyy kiittää perheitä koko kaudesta. Siinä on ollut karanteenia ja kaikennäköistä. Ei ainakaan hirveästi ole mökötetty, että mies lähtee vähän pelaamaan.

Marjamäki kertoi Jokereiden asuvan Jaroslavlissa tutussa hotellissa. Joukkueella on oma kerros ja ruokailutilat. Pelaajille pyritään myös luomaan oma oleskelutila, suomalainen olohuone, jossa näkyvät esimerkiksi kotimaan tv-kanavat.

Marjamäki ja Anttila kertovat videolla lisää matkustamisesta ja olosuhteista Venäjällä sekä odotuksistaan alkavissa pudotuspeleissä. Anttila näkee vastustajan kotihallissa pelaamisessa jopa positiivisia puolia.

Lue myös:

    Uusimmat