Mainos

Jokerin minivoitolla kuitattiin miljoona euroa

Kolme koneen arpomaa riviä Lottoa ja yksi Jokeri. Tällä yhdistelmällä jo pidempään yhdessä pelannut porukka lunasti Loton kesätarjouksen ainoan tuplapotin.

Veikkauksella oli kesätarjous, jossa Loton päävoiton pystyi tuplaamaan, jos Jokerissa oli jokin voitto. Porukan 7,30 euron voitto Jokerissa tuplasi 500 000 euron Loton päävoiton miljoonaan euroon.

Peliporukka hankki kuponkinsa Lapinlahden R-kioskista. Täysosuma selvisi ensimmäiselle heistä arvontaa seuraavan päivän iltana. Yhteisen sopimuksen mukaisesti hän oli saanut tehtäväkseen tarkistaa porukan yhteiset rivit. Voittoisan tuloksen luki lehdestä tarkistusvastaavan mies.

– Ensin mies sanoi, että ainakin Jokerissa tuli kolme oikein. Kun lottorivi sitten tarkistettiin, siinä viiden oikean numeron kohdalla alkoi pyörryttää, hän kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Seurueesta osa on ollut samassa lottoporukassa jo parinkymmenen vuoden ajan. Ryhmän tuorein tulokas on ollut mukana vuoden verran. Niin porukan koko kuin rivien määräkin on vaihdellut. Nykyisillään, voiton jälkeenkin, porukan kestolotossa on kolme riviä Lottoa ja yksi Jokeri.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.