Jokereissa hurjaa jälkeä tehnyt Steve Moses saapuu KalPaan – taustalla erikoiskuvio

Muun muassa Helsingin Jokereiden riveistä tuttu Steve Moses, 32, vahvistaa hetkellisesti KalPaa. Taustalla on erikoiskuvio: Moses liittyy KalPan Spengler Cup -ryhmän mukaan.

Moses edustaa tällä hetkellä sveitsiläistä SC Rapperswil-Jona Lakersia. Hän on KalPassa lainalla tulevan turnauksen ajan.

– Olen innoissani, kun pääsen pukemaan KalPa-paidan päälleni Spengler Cupissa. Olen asunut ja pelannut monta vuotta Suomessa ja on hauskaa päästä pelaamaan jälleen suomalaisjoukkueen paidassa, Moses sanoo kuopiolaisseuran tiedotteessa.

Moses saapui Suomeen kesällä 2012, kun hän liittyi vielä tuolloin SM-liigassa pelanneen Jokereiden riveihin.

Jenkkihyökkääjän hirmuvire osui kauteen 2014–15, kun hän nakutti Jokereiden KHL-joukkueessa 60 runkosarjaotteluun peräti 36 maalia ja 57 tehopistettä.

Moses on kuntoutunut alkukauden ajan loukkaantumisesta ja pelaa kauden ensimmäiset ottelunsa joulun välipäivinä pelattavassa turnauksessa.

– Minulla on pitkä kuntoutusjakso takana ja odotan innolla, että pääsen taas pelaamaan. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta menestymään turnauksessa, Moses päättää.

Spengler Cup alkaa tapaninpäivänä. KalPa pelaa ensimmäisen ottelunsa maanantaina 27.12. KalPan Spengler Cup -ottelut näkyvät C Moresta.

Lue myös:

    Uusimmat