Jokereille viides peräkkäinen voitto hämmentävällä alivoimaosumalla – vastustaja puppeloi totaalisesti

Helsingin Jokerit venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi Dinamo Minskin 3-2 lukemin jääkiekon KHL:ssä.

Jokerit aloitti maalinteon avauserässä, kun Jesse Joensuu siirsi kiekon maalin edustalle, josta Dinamon puolustaja ohjasi sen omaan maaliin. Osumaan syöttö Tommi Kivistölle. Toisessa erässä Jokereiden pakka sekosi jäähyilyn myötä ja Andrei Stepanov löi pelin tasoihin ylivoimalla.

Alexander Kogalev siirsi vieraat ensimmäistä kertaa johtoon erän puolivälin jälkeen. Vieraiden Teemu Pulkkinen nappasi osumaan kakkossyötön. Kolmannessa erässä Veli-Matti Savinainen teki kauden avausmaalinsa komealla lämärillä. Esityön osumaan tekivät Peter Regin ja loistopassin Savinaiselle antanut Henrik Haapala.

Ottelun voittomaali syntyi hämmentävällä tavalla, kun Jokerit pääsi iskemään alivoimalla Antti Pihlströmin istuessa kaksiminuuttista. Sami Lepistö kirmasi avoimeksi jääneeltä laidalta ja tarjoili keskustaan, jossa oli kaksi Jokereiden pelaajaa täysin vapaana. Brian O'Neill ohjasi kiekon maaliin.

O'Neill oli jo aiemmin päässyt Dinamon sekoilujen myötä siirtämään kiekon tolppaan. Tilannetta oli myös edeltänyt Dinamon omien pelaajien toisilleen huutelu.