Mainos

Jokaiselta lennolta myöhästyy laukkuja

Helsinki-Vantaan laukkusumaa puretaan nyt lisävoimin. Myöhästyneitä laukkuja kuljettavien yritysten lisäksi Finnair on joutunut palkkaamaan kymmenkertaisen määrän takseja, jotta myöhästyneet laukut saadaan toimitettua. Jokaiselta lennolta jää tällä hetkellä jälkeen ainakin yksi laukku.

- Meillä normaalisti noin yksi prosentti asiakkaista ei saa lennoilta laukkuaan ja nyt se on ollut kymmenkertainen, kertoo Antti Järvinen, yksi Helsinki-Vantaan laukkukeon purkajista.

Myöhästyneiden laukkujen määrä on niin suuri, että joissakin tapauksissa turistit ovat ehtineet jo palata kotimaahansa ennen laukkujen saamista.

Finnair onkin käyttänyt laukkujen toimittamiseen taksien apua kymmenkertaisen määrän, mikä on yhtiölle kallista. Erityisesti taksikuljetukset Pohjois-Suomen pitkillä välimatkoilla käyvät kukkaron päälle.

Suman pääsyyksi Finnair ilmoittaa edelleen Suomen ja muun Euroopan vaikeat sääolosuhteet. Finnairilta kuitenkin myönnetään, etteivät henkilöstöpuolen kitkat ainakaan nopeuta laukkujen toimittamista.

Katso Mari Karppisen juttu (Seitsemän uutiset 10.1.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.