Johnny Deppin tytär puolustaa isäänsä – "Hän on rakastavin ihminen, jonka tiedän"

Lily-Rose Depp ylistää vaimonsa pahoinpitelystä syytettyä isäänsä.

Näyttelijätähti Johnny Depp, 52, on keskellä avioerokohua. Deppin puoliso Amber Heard, 30, jätti avioerohakemuksen toukokuun 22. päivänä. Heard syytti Deppiä toistuvasta pahoinpitelystä ja haki tälle lähestymiskieltoa.

– Läpi avioliittomme, Johnny on käyttäytynyt väkivaltaisesti niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla, Heard totesi hakemuksessaan. 

Oikeus määräsi Deppin lähestymiskieltoon ja antoi Heardille oikeuden jäädä asumaan parin yhteiseen kotiin.

Eilen sunnuntaina Johnny Deppin tytär Lily-Rose Depp, 17, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kehuu isäänsä vuolaasti.

– Isäni on suloisin ja rakastavin ihminen, jonka tiedän. Hän on ollut mahtava isä pikkuveljelleni ja minulle. Jokainen, joka hänet tuntee, sanoisi samaa, Lily-Rose kirjoittaa.


Pahoinpitelystä Johnny Deppiä syyttävää Amber Heardia puolustetaan sosiaalisessa mediassa. Syytösten tultua julkisuuteen esimerkiksi Twitterissä alkoi kiertää tunniste #WeStandWithAmber, eli vapaasti suomennettuna "olemme Amberin tukena".

Heardia ylistetään rohkeudesta puhua naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

Deppin puolustus kiistää väitteet pahoinpitelystä. Puolustus vastasi syytöksiin toteamalla, että Heard otti asian esiin vain kumotakseen negatiivisen huomion, jota häneen kohdistui erohakemuksen jättämisen jälkeen. 

– Amber pyrkii turvaamaan taloudellisen toimeentulonsa pahoinpitelyväitteillä. Hänen lähestymiskieltohakemuksensa näyttää olevan vastaus negatiiviseen huomioon, jota hän sai osakseen avioeron hakemisesta, puolustuksen asiakirjoissa todetaan. 

Heard on hakemuksessaan pyytänyt erohakemuksessaan eron jälkeistä taloudellista tukea. Depp on pyytänyt tuomaria kumoamaan pyynnön, koska parilla ei ole avioehtoa.

Depp ja Heard menivät naimisiin vuoden 2015 helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat