Johnny Depp: Tämän tähden kanssa on kiva hengailla!

Johnny Depp tykkää nauttia silloin tällöin lasillisen punaviiniä muusikko Keith Richardsin kanssa – vaikka Deppin mukaan rokkarin lasissa on jotain, mikä muistuttaa vahvasti ydinjätettä.

Johnny Depp, 47, on innoissaan siitä, että hänen ja Keith Richardsin, 68, välille on kehittynyt läheinen ystävyys. Richards nähtiin Pirates of the Caribbean – Maailman laidalla -elokuvassa Deppin näyttelemän Jack Sparrow'n isänä ja rokkari palaa rooliinsa uusimmassa POTC-elokuvassa Vierailla vesillä.

Depp tykkäsi viettää kuvaustauoilla aikaa Richardsin kanssa, vaikka ei ollutkaan varma mitä tämä lasistaan tissutteli.

– Hän on kiehtova mies. Olen tuntenut hänet kauan. Oli mukavaa hengailla hänen kanssaan elokuvan kuvauksissa, istuskella ja jauhaa musiikista, elokuvista tai mistä tahansa, Depp kertoo.

– Minä olen viinimiehiä ja tykkään juoda lasillisen hyvää punaviiniä. Joten minulla on punaviinilasini ja Keithillä hänen tavallisensa. Minulla ei ole aavistustakaan mitä siinä on, sillä se näyttää ydinjätteeltä. Vain hän tietää sekoituksen sisällön, Depp jatkaa.

Depp kertoo poikansa Jackin, 9, edelleen ihailevan häntä Jack Sparrow'na, kunnes hänen ystävänsä, Iron Man -tähti Robert Downey Jr. tulee kylään.

– Kyllä, hän pitää edelleen merirosvokapteeni Jackista. Mutta hän näkee myös minua päivittäin, joten hän on todella tottunut isäänsä, Depp kertoo Radio Times -lehden haastattelussa.

– Ja tiedäthän, kun vanha ystäväni Bob Downey tulee meille illalliselle, Jack on haltioissaan. Joten siinä vaiheessa Jack Sparrow kyllä jää kakkoseksi Iron Manille, Depp sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja