Johnny Depp pelkää kuollakseen exänsä paljastuskirjaa

The Enquirer -lehti kirjoittaa Kate Mossin suunnittelevan elämänkerran kirjoittamista. Mitä huippumalli voi paljastaa exästään, Johnny Deppistä?

Huhujen mukaan huippumalli Kate Moss aikoo kirjoittaa elämänkerran. The Enquirer -lehti kirjoittaa uusimmassa painoksessaan, että Johnny Depp on huolissaan siitä mitä Moss saattaa paljastaa hänestä kirjassa.

Moss ja Depp seurustelivat neljä vuotta 1990-luvulla. Lähteiden mukaan huippumalli aikoo kertoa salaisia yksityiskohtia parin kiihkeästä elämästä. Kirja paljastaisi muun muassa parin juhlineen rankasti ja käyttäneen huumeita.

– Johnny on yrittänyt päästä eroon pahanpojan maineestaan. Hän on raivoissaan, että Kate kirjoittaa kaikista hulluista tempuistaan. Hän ei tahdo menneisyyttään tuotavan esille, eikä tahdo lastensa lukevan miten villi hän nuorempana oli, ystävä kertoo.

Depp on seurustellut ranskalaisen laulajan Vanessa Paradisin kanssa vuodesta 1998 lähtien. Parilla on kaksi lasta.

– Johnny on nyt perheellinen mies ja Vanessa tulisi hulluksi, jos lukisi likaisia yksityiskohtia miehensä elämänsä Katen kanssa.

Parin sisäpiiriin kuuluva henkilö kertoo The Enquirerissa, että Moss on edelleen vihainen ex-poiksystävälleen.

– Kate on katkera Johnny erosta. Hän ei ajattelisi kahdesti käyttää kirjaa kostona. Johnny on soittanut ja lähettänyt Katelle sähköposti. Hän pyytää tätä jättämään kaikki viittaukset itseensä pois kirjasta. Kate tietää kuitenkin, että Johnnyn nimi myy elämänkertaa.MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: The Enquirer, Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja