Johnny Depp kärsii keski-iän kriisistä: Juhlii kuin sinkku!

Amerikkalaislehden mukaan Vanessa Paradis ei siedä Johnny Deppin railakasta käytöstä, joka uhkaa heidän parisuhdettaan.

Star Magazine -lehdessä pohditaan kärsiikö Johnny Depp kenties keski-iän kriisistä. Lehden mukaan näyttelijän ja Vanessa Paradisin suhde on koetuksella, sillä Depp juhlii liikaa.

– Johnnylla on mennyt huonommin ja huonommin viimeisen vuoden aikana. Hän on juonut ja juhlinut enemmän kuin hänen pitäisi, näyttelijä ystävä kertoo.

Julkkispari on lehden mukaan elänyt erossa toisistaan kuukausia. Paradis on asunut parin kodissa Etelä-Ranskassa ja Depp on kiertänyt maailmaa promotoimassa The Rum Diary -elokuvaansa. Johnny ei kuitenkaan ole joutunut kärsimään yksinäisyydestä. Muun muassa New Yorkissa hän juhli useiden eri naisten seurassa.

– Hän flirttaili mallien kanssa ja tanssi vieraiden kaunottarien kanssa. Kaikki pohtivat onko hän jälleen sinkku. Siltä se nimittäin näytti, lähde kertoo.

Keski-iän kriisi pilaa parisuhteen?

48-vuotiaan Depp ystävät pelkäävät, että näyttelijä kärsii keski-iän kriisistä, joka vaikuttaa jo hänen parisuhteeseensa. Paradis ei nimittäin siedä kumppaninsa ja lastensa isän riehakasta käytöstä.

– Hän käski Johnnyn tulla takaisin kotiin, vasta kun on rauhoittunut, ystävä paljastaa lehdessä.

Laulajatar ei kuitenkaan aio heittää romukoppaan 13 vuoden parisuhdetta, vaan haluaa vain pistää miehensä jälleen kuriin.

– Vanessa on rakentanut koko elämänsä Johnnyn ympärille ja se kaikki tuhoutuisi, jos mies jättäisi hänet.

Lähteet ovat kertoneet lehdelle, että vaikka parin suhde on kriisissä, he tulevat todennäköisesti sopimaan riitansa.

– Heidän suhteensa on outo. Johnny ja Vanessa ovat joko hulluina toisiinsa ja riitelevät kuin hullut.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Star Magazine

Lue myös:

    Uusimmat