John Malkovich esiintyy jälleen Turussa

Perjantaina alkavilla Turun musiikkijuhlilla nähdään viime vuonna yleisön villinnyt Hollywood-tähti John Malkovich uudessa produktiossa. Aikamme suurimpiin näyttelijöihin kuuluva Malkovich nähdään tällä kertaa legendaarisena viettelijänä Giacomo Casanovana.

Malkovich on Suomi-fani

Malkovich itse halusi palata Suomeen, koska pitää Suomesta ja Turusta niin paljon. Sen vuoksi hän on lupautunut pitämään myös lehdistötilaisuuden lauantaiaamuna.

Näytelmän The Giacomo Variations takana ovat samat nimet kuin viime kesänä The Infernal Comedy -produktiossa: ohjaaja-käsikirjoittaja Michael Sturminger ja kapellimestari Martin Haselböck.

Lauantaina ja sunnuntaina esitettävä The Giacomo Variations perustuu W.A. Mozartin säveltämiin ja Lorenzo Da Ponten kirjoittamiin oopperakohtauksiin.

Molemmat esitykset loppuunmyytyjä

Malkovichin lisäksi lavalla nähdään näyttelijä Ingeborga Dapkūnaitė -kaunotar, joka on esiintynyt muun muassa Seitsemän vuotta Tiibetissä -elokuvassa. Upeita aarioita Don Giovannista, Figaron häistä ja Così fan tuttesta ovat laulamassa baritoni Florian Boesch ja sopraanot Eva Liebau ja Martene Grimson.

Molemmat näytökset ovat loppuunmyytyjä, mutta peruutuspaikkoja voi toki kysellä.

Laadukas kesäfestivaali

Turun musiikkijuhlia vietetään 5.-18.elokuuta. Juhlilla nähdään muitakin huippuesiintyjiä, esimerkiksi Valeri Gergijevin johtama Mariinski-teatterin orkesteri. Avajaisissa vierailee karismaattinen ranskalainen kapellimestari François-Xavier Roth ja laulusolistina esiintyy juhlien taiteellinen johtaja Topi Lehtipuu.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja