John Edward tuo tärkeän viestin

Selvänäkijä John Edward antaa tärkeitä ja odotettuja vastauksia rakkaansa menettäneille läheisille.

Amerikkalainen selvänäkijä John Edward luotsaa omintakeista talkshowta, jonka tähtivieraita ovat tuiki tavalliset ihmiset ja näiden edesmenneet läheiset - mies nimittäin välittää viestejä tuonpuoleisesta studioyleisössä istuville katsojilleen. Ihmiset, joille välitetyt viestit on suunnattu, ovat Johnille ennalta täysin tuntemattomia. Mies on isännöinyt omaa TV-ohjelmaa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Luvassa on ilon kyyneleitä ja huojentuneita mieliä, kun perheet saavat lopullisia vastauksia kysymyksiin, joihin nämä eivät ole mitään muuta kautta voineet vastauksia enää toivoa saavansa. Uskomattoman tarkkoja esimerkkejä perheiden ja kuolleen läheisen elämästä kertova John kuulee tiedot suoraan menehtyneeltä läheiseltä.

Istunnon jälkeen John tekee vierailun niiden ihmisten luo, jotka saivat hänen kauttaan yhteyden edesmenneeseen ja keskustelee siitä, miten kohtaaminen on muuttanut heidän elämäänsä. Mitä mullistavia uutisia paljastuu ja millä tavoin paljastukset haudan takaa muuttavat läheisten elämät lopullisesti?

Tulevissa jaksoissa Johnilta vastauksia saavat niin läheisensä menettäneet lapset, vanhemmat kuin sydänystävätkin, joiden tarina rakkaan läheisen kanssa jäi aikoinaan kesken. John tapaa myös Hollywoodista tuttuja esiintyjiä, jotka myös saavat kuulla ohjeistuksia menehtyneiltä läheisiltään. John tapaa muun muassa Täydellisistä naisista tutun Brenda Strongin, Tunteita ja tuoksuja -tähden Melody Thomas Scottin, sekä Päivien viemää -tähden Thaao Penghlisin.

Selvänäkijä John Edward AVAlla sunnuntaisin kello 23.50.

(AVA)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja