Mainos

Johanna Pakosen kassi:

- kalkkunan suikaleita - mustaherukoita - 2 banaania - lanttu - kuningatar-hilloa

Harri Syrjäsen ja Johanna Pakosen menu:

Banaaniletut

lettutaikinaa banaani Kuningatar-hilloa 1 dl kermavaahtoa

Soseuta banaani lettutaikinan sekaan. Paista letut ja tarjoile hilon sekä kermavaahdon kera.

Banaanismoothie

banaani 1/2 dl jugurttia 1/2 dl kermaa 2 oksaa sitruunamelissaa

Laita ainekset tehoisekoittimeen. Soseuta.

Frittikalkkunat

1 kalkkunan sisäfile vehnäjauhoja korppujauhoja muna 1/2 dl oliiviöljyä 1/2 sirtruunan mehu

Leikaa kalkkuna paksuiksi suikaleiksi. Paneroi vehnäjauhoilla, korppujauhoilla sekä munalla. Uppopaista rypsiöljyssä ja sekoita oliiviöljy sekä sitruunanmehu dippikastikkeeksi.

Täytettyä kalkkunanrintaa ja mustaherukka-kermakastiketta

kalkkunan sisäfile 1 rkl juustoraastetta 1 rkl mustaherukoita lanttu

Paista ensin sisäfile pannussa kevyesti. Viillota file auki ja täytä juustolla sekä mustaherukoilla. Kääri rullalle folioon ja paista uunissa 210 c:ssa 18 min. Kuori ja kuutioi lanttu, keitä 10 min. ja paista pannulla.

kastike:

2 dl kermaa 1 dl mustaherukoita 1 tl soijaa

Paahda sokeria ja lisää mustaherukat sekä kerma, keitä kasaan. Mausta soijalla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.