Johanna Pakosen kassi:

- kalkkunan suikaleita - mustaherukoita - 2 banaania - lanttu - kuningatar-hilloa

Harri Syrjäsen ja Johanna Pakosen menu:

Banaaniletut

lettutaikinaa banaani Kuningatar-hilloa 1 dl kermavaahtoa

Soseuta banaani lettutaikinan sekaan. Paista letut ja tarjoile hilon sekä kermavaahdon kera.

Banaanismoothie

banaani 1/2 dl jugurttia 1/2 dl kermaa 2 oksaa sitruunamelissaa

Laita ainekset tehoisekoittimeen. Soseuta.

Frittikalkkunat

1 kalkkunan sisäfile vehnäjauhoja korppujauhoja muna 1/2 dl oliiviöljyä 1/2 sirtruunan mehu

Leikaa kalkkuna paksuiksi suikaleiksi. Paneroi vehnäjauhoilla, korppujauhoilla sekä munalla. Uppopaista rypsiöljyssä ja sekoita oliiviöljy sekä sitruunanmehu dippikastikkeeksi.

Täytettyä kalkkunanrintaa ja mustaherukka-kermakastiketta

kalkkunan sisäfile 1 rkl juustoraastetta 1 rkl mustaherukoita lanttu

Paista ensin sisäfile pannussa kevyesti. Viillota file auki ja täytä juustolla sekä mustaherukoilla. Kääri rullalle folioon ja paista uunissa 210 c:ssa 18 min. Kuori ja kuutioi lanttu, keitä 10 min. ja paista pannulla.

kastike:

2 dl kermaa 1 dl mustaherukoita 1 tl soijaa

Paahda sokeria ja lisää mustaherukat sekä kerma, keitä kasaan. Mausta soijalla.

Lue myös:

    Uusimmat