Johanna Kurkela tunteikkaana – herkistyi kyyneliin haastattelussa

Laulaja Johanna Kurkela herkistyi Live Aid Uusi Lastensairaala -megakonsertin soundcheckin jälkeen antamassaan haastattelussa.

Laulaja Johanna Kurkela on yksi huomisen Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin esiintyjistä. Herkkä tulkitsija iloitsi Olympiastadionilla vallitsevasta yhdessä tekemisen tunnelmasta.

– Minulla on jotenkin jouluinen olo, kun ihmiset kokoontuvat yhteen. Täältä välittyy iloinen, valoisa rakkauden energia. Kaikki haluavat tehdä jotain historiallista yhdessä, Johanna jutteli.

– On hienoa, kun ihmiset näkevät yli eroavaisuuksien ja katsotaan yhdessä samaan suuntaan, huolimatta siitä mistä tullaan tai ketä ollaan. Tuntuu, että tässä on jotain käsin kosketeltavaa.

Auttamisen ja yhdessä hyvän tekemisen teema sai Johannan herkistymään kyyneliin.

– Tässä on jotain syvää totuutta meistä kaikista, me ollaan kaikki yhtä ja hengitetään samaa ilmaa. Jotenkin tästä siinä on kyse, miten paljon me saadaan aikaan yhdessä. Ei se tarvitse kuin yhden ihmisen, joka on valmis muuttamaan ja tekemään jotain ennenkuulumatonta, rikkomaan rajoja.

Kurkela kiittelee Anne Bernerin ja muita hankkeen alullepanijoita, jotka ovat luoneet suuresta visiosta totta. Huikea lopputulos nähdään lauantaina Olympiastadionilla.

– Tämä on huikea osoitus, mihin me Suomen kansana ja jokainen elämässään pystyy. Uskon, että tämä on todella tärkeä juttu meille suomalaisille yhteisönä. Voimaannuttava muistutus siitä, että elämä on ihmeellinen ja täynnä mahdollisuuksia. Me pystymme luomaan siitä just semmoista kuin me halutaan, Johanna hymyilee.

Live Aid -konsertti televisioidaan suorana lauantaina 6.6. MTV3-kanavalla kello 17–22. MTV.fi seuraa konserttia ja on myös paikalla pressipäivässä perjantaina.

Lue lisää konsertista täältä.

Lue myös:

    Uusimmat