Mainos

Joensuun parittajalle vankeutta

40-vuotias venäläismies on tuomittu kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen törkeästä parituksesta, parituksesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Joensuussa paljastuneen laajan paritusjutun päätekijä, 40-vuotias venäläismies Aleksei Mustonen on tuomittu kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen. Tuomio tuli törkeästä parituksesta, parituksesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Päätekijän 24-vuotias sukulaismies tuomittiin törkeästä parituksesta ja parituksesta vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Törkeästä parituksesta ja parituksesta tuomittiin myös 26-vuotias nainen. Hän sai vuoden ja neljän kuukauden ehdollisen tuomion. Kaksi muuta syytettynä ollutta naista saivat avunannosta paritukseen 60 päivän ehdolliset vankeustuomiot.

Miehet määrättiin maksamaan yhteisvastuullisesti rikoksen tuottamana hyötynä valtiolle 500 000 euroa, johon 26-vuotiaan naisen on osallistuttava noin 27 500 eurolla.

Paritustoimintaa harjoitettiin Joensuussa useissa kerrostalohuoneistoissa vuosina 2001-2004. Oikeus arvioi, että asiakaskäyntejä oli ainakin 10000. Halvimman, 50 euron, taksan mukaan laskettuna toiminnasta saatiin ainakin puolen miljoonan euron hyöty.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.